این فرآیند به هر دستگاه فیزیکی موجود در دنیای هستی اشاره دارد در واقع به سیستم هایی اشاره دارد که از توانایی تبادل اطلاعات بهره می برند. سرعت پیشرفت این تکنولوژی به شدت روبه افزایش می باشد و در واقع ایده اصلی آن از دیده شدن حضور تعداد بالای اشیای اطرافمان گرفته شد به عبارتی این دستگاه به کمک تکنولوژی و فناوری های مختلف اطلاعات مفیدی را از اطراف ما بدست می آورد و به صورت اتوماتیک و پیش فرض میان سایر دستگاه ها و ماشین های مورد استفاده ی ما، جاری می سازد. این ایده و یا نظریه را می توان به فردی اهل بریتانیا به نام کوین اشتون اختصاص داد. وی در بیان این نظریه اعلام داشت که: هر چیزی که در این جهان وجود دارد دارای یک هویت دیجیتالی می باشد که این امکان وجود دارد که با کمک کامپیوتر از طریق طراحی سایت و یا طراحی وب سایت به مدیریت و کنترل آن ها رسید.

اینترنت اشیا IOT-طراحی سایت

مزایای اینترنت اشیا

این فرآیند مزایای زیادی را برای سازمان ها و شرکت ها و هرکسب و کاری فراهم می سازد از جمله این مزایا می توان به چندین نونه اشاره داشت که در زیر به آن ها اشاره داریم.

اینترنت اشیا IOT-طراحی وب سایت

• نظارت سازمان ها یا ارگان های مختلف بر کسب و کار های خود. برای مثال: شما برای فروشگاهتان از طریق شرکت متخصص در طراحی سایت یک طراحی سایت فروشگاهی را انجام داده اید بنابراین با اعمال امکانات سایت موجود می توانید بر همه ی جنبه های کارتان نظارت داشته باشید.
• افزایش بازدهی کارکنان.
• گرفتن تصمیم های بهتر و موثرتر برای روند کسب و کار تجارت خود.
• صرفه جویی در هزینه و زمان.
• ادغام کسب و کارها برای افزایش درآمد.

نحوه ی کار اینترنت اشیا

این فرآیند یا تکنولوژی مجموعه ای از ماشین های هوشمند و یا دستگاه های هوشمندی می باشد که تحت کنترل وب می باشند و می توان بیان نمود که زیر نظر وب کار می کنند. این مجموعه بوسیله حسگرها و سخت افزار های ارتباطی داده هایی را از اطراف خود بدست می آورند و به جمع آوری آن ها می پردازند. به عبارتی این داده های جمع آوری شده را به وسیله ارتباط با درگاه اینترنت اشیا برای تحلیل، به فضای ابری می فرستند. نکته قابل تامل در این مبحث این است که انسان در کار این دستگاه ها دخالت ندارد و سوالی که پیش می آید این است که اگر انسان ها دخالتی در کار این دستگاه ها ندارند، پس به چه شکل می توان داده ها را بررسی کرد؟ در پاسخ باید بگوییم در حقیقت انسان ها با دادن دستوالعمل هایی به این دستگاه ها آن ها را تنظیم کرده و داده ها را مورد بررسی قرار می دهند.

کاربرد های اینترنت اشیا

در وسیع بودن کاربردهای این تکنولوژی و عدم محدودیت در آن هیچ شکی نیست. در واقع از کاربردهای آن در حوزه های مختلف می توان از صنعت کشاورزی، صنعت پزشکی، صنعت حمل و نقل، آموزش و... می توان نام برد. در زیر به تشریح مختصر کاربرد اینترنت اشیا در حوزه های مختلف خواهیم پرداخت:

روشنایی هوشمند

این فرآیند یکی از کاربردهایش در حوزه روشنایی می باشد و به صورت پیش فرض و خودکار عمل می کند. به عنوان مثال فرض ما بر این است که به شکلی به این فرآیند دستورالعمل داده اند که صبح ها نوری را به نمایش درآورد تا باعث بیدار شدن شما شود یا شب ها یا تاریک شدن نور به صورت متوالی به شما بفهماند زمان خواب فرا رسیده و روشنایی محل استراحتتان به تاریکی تبدیل گردد. به گفته کارشناسان مربوطه تاثیر روشنایی و نور گردازی می توانند تاثیر های مثبتی را در زندگی شما داشته باشد.

اینترنت اشیا IOT-سئو سایت

خودروهای هوشمند

از خودروهای هوشمند می توان به عنوان یکی دیگر از کاربردهای اینترنت اشیاء نام برد. درواقع این کاربرد به صورتی می باشد که می تواند به امنیت افراد حاضر در خودروها کمک شایانی را داشته باشد. حال برای درک بهتر لازم می دانیم عنوان کنیم که این کاربرد در این حوزه می تواند شرایط جاده ای، وضعیت آب و هوا و موانعی که امکان برخورد با آن را دارید را برای راننده ی خودرو مشخص سازد و یا به شکلی که اگر تصادف و یا برخوردی صورت گرفت سریعا اپلیکیشن طراحی شده با فوریت های پزشکی تماس گرفته و اوضاع را گزارش کند.

اینترنت اشیا IOT-بهینه سازی

کشاورزی

اینترنت اشیا در واقع صنعت کشاورزی را در برمی گیرد و در حقیقت کمک بسزایی را به این صنعت می تواند داشته باشد. به عنوان مثال می توانیم اذعان داشته باشیم که می توان با استفاده از ابزار های مورد نظر و مورد استفاده از شرایط آب و هوا مطلع شد و یا حتی می توان با استفاده از همین تکنولوژی به داده هایی دسترسی پیدا کرد که ما را در کشت و جمع آوری محصول مورد نظر راهنمایی کند، که منجر به صرفه جویی در زمان و هزینه مورد نظر برای کشت، می شود.

اینترنت اشیا IOT-طراحی اپلیکیشن