Framework، به معنای چارچوب بوده و پایه‌ای برای ساخت سایت می‌باشد، از طرفی هم به توسعه و رشد وب سایت کمک می‌کند. در دنیای وب کتابخانه‌ای برای متخصصین وجود دارد که در میان افراد به Framework شناخته می‌شود. این framework با استفاده از کدهای آماده و قوانینی که در آن تعبیه شده کار را برای افراد متخصص راحت کرده شما با استفاده از این Framework می‌توانید در زمان کوتاهی کدهای مناسب و بدون تکراری را ایجاد کرده و نتیجه مطلوبی را دریافت نمایید.

Frame work  چیست؟-طراحی سایت

مزایای Framework

اگر شما Framework خود را به درستی انتخاب کنید می‌توانید هر امکانی را که مد نظر دارید را پیاده سازی کنید، تا زمان اضافی را که به دست می‌آورید، برای بخش‌های مهم تر پروژه در نظر بگیرید و یک پروژه کارآمدی را به مشتریان خود ارائه دهید. یکی از دلایلی که بسیاری از متخصصین برنامه نویسی به دنبال Frameworks می‌روند این است که از مزایای بالایی بهره مند می‌باشند از جمله:
صرفه جویی در زمان: با استفاده از Frameworks می‌توانیم زمان توسعه وب سایت و طراحی اپلیکیشن را به حداقل برسانیم.
افزایش سرعت کار: به بالا بردن سرعت برنامه نویس و طراحی وب سایت کمک می‌کند.
قابل اعتماد بودن کدها: Frameworks از کدهای قابل اعتمادی برخوردار بوده که هیچ خطایی در آن مشاهده نمی‌شود.
دارای پشتیبانی خوب: برخی از Frameworks از پشتیبانی خوبی بهره مند می‌باشند که اگر متخصصین در هر کدام از مراحل با مشکلی رو به رو شدند می‌توانند با کمک پشتیبانی، مشکل مربوطه را رفع نمایند.
بروز رسانی های منظم: به طور منظمی این Frameworks در حال بروز رسانی شدن هستند که اگر متخصصین در هر کدام از بخش مربوطه، با مشکلی مواجه شده‌ باشند با استفاده از این بروز رسانی منجر به اصلاح آن مشکلات شده و امکانات جدیدی را هم به این Frameworks می افزایند.
بالا بردن خوانایی: این Frameworks به بالابردن دقت و خوانایی کدها کمک می‌نمایند. از طرفی، با همه سیستم عامل‌ها و مرورگرها سازگار بوده که می‌توان به راحتی از آن‌ها بهره برد.

معایب Framework

Frameworks از معایب هایی هم برخوردار می‌باشند از جمله:
نیاز به زمان برای یادگیری: یادگیری Framework نیاز به زمان بیش‌تری دارد و شما باید زمان بیش‌تری را برای یادگیری آن صرف کنید تا به بهترین نحو از آن استفاده نمایید.
کپی شدن طرح‌: همیشه افراد سودجو در صحنه هستند و به کپی کردن طرح های شما می‌پردازند این مورد یکی از بدترین معایب در Framework می‌باشد.
ایجاد شدن کدهای اضافی: زمان برنامه نویسی با استفاده از Framework باعث می‌شود تا کدهای اضافی وارد کد نویسی شما شوند که این مورد منجر به کاهش کارایی وب سایت یا اپلیکیشن شما می‌شود.

انتخاب Frameworks مناسب

Frameworks مختلفی در دنیای وب وجود دارد که هر متخصصی با توجه به نیاز خود، می‌تواند Framework مد نظر خود را انتخاب نماید. هر وب سایتی به عناصر و امکانات مشخصی نیاز دارد که اگرFramework معتبری را برای پروژه خود در نظر بگیرید می‌توانید خیال خود را از روند پروژه و سرعت توسعه آن راحت کنید. موارد مهمی که در انتخاب Framework مهم می‌باشد عبارتند از: داشتن سرعت بارگذاری بالا، استفاده راحت از آن، فهم راحت و عملکرد عالی همچنین داشتن پشتیبانی عالی و بلند مدت می‌باشد.

انواع Framework

توجه کنید که Frameworks در کل بر دو نوع، تقسیم بندی می‌شوند که به سمت Server و کاربر اشاره می‌شود. Framework Front End برای طراحی کدهای سمت کاربر مورد استفاده قرار می‌گیرد از طرفی هم Back End به طراحی سمت Server مورد استفاده قرار می‌گیرد.

Frameworks .net

شرکت Microsoft محصولی را ارائه داد به نام ( .net) Framework که کتابخانه‌های کوچک و ابزارهایی را برای توسعه برنامه‌ها، در خود جای داده است هدف از ارائه این Framework، ایجاد محیطی کامل برای برنامه نویسی مشخص و قابل حمل می‌باشد. به دلیل امکانات گسترده‌ای که این Framework دارد بسیاری از برنامه نویسی که تحت Windows صورت می‌گیرد، با این Framework توسعه می یابد از طرفی هم هر نسخه جدیدی که از Windows، ارائه می‌شود نسخه جدید .net را هم به همراه خود وارد می‌سازد. این Framework از زبان‌های مختلفی پشتیبانی می‌کند که زبان اصلی .net می‌توان به C#، C++، VB.NET اشاره کرد.
استفاده از این Framework مزایای زیادی را، در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد از جمله: باعث می‌شود تا بدون هیچ مشکلی بر روی سیستم‌های Windows اجرا شوند همچنین قابلیت برنامه نویسی را در کلیه سطوح Windows، WEB و موبایل را برای متخصصین فراهم می‌نماید. این Framework، محیط منظم و یکپارچه‌ای را برای تولید و اجرای نرم افزارها به کاربران خود ارائه می‌دهد.