ابزارهای برنامه‌ نویسی بسیاری در اختیار برنامه نویسان وجود دارد که یکی از زبان‌های مدرن برنامه نویسی که به صورت رایگان و متن باز (Open Source) در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد پایتون می‌باشد. با استفاده از طراحی سایت با پایتون شما می‌توانید در مدت کوتاهی یک طراحی وب سایت از صفر تا صد آن را ایجاد کنید.
در کل دو زبان برنامه نویسی طراحی سایت با پایتون و php جزو زبان‌های پر قدرت می‌باشد. که امروزه در دانشکده‌های مثل آکسفورد به جای تدریس سی پلاس جاوا اسکریپت از زبان برنامه نویسی پایتون استفاده می‌کنند که این امر نشان دهنده‌ی ارزش بالای این زبان برنامه نویسی می‌باشد. این زبان برای کسانی که برنامه نویسی نکرده‌اند می‌تواند شروع خوبی باشد.

طراحی سایت با پایتون

پایتون چیست؟

ممکن است برای شما سوال پیش بیاید که اصلا پایتون چیست و برای ایجاد این زبان چه هدفی را به دنبال دارند؟ پایتون Python یک زبان برنامه نویسی همه منظوره سطح بالا، متن باز، شیءگرا و... می‌باشد که هدف از ایجاد این زبان خوانا بودن کدهای نوشته شده همچنین کوتاهی و بازدهی نسبی بالا همچنین داشتن سرعت بالا می‌باشد.
اگر می‌خواهید اقدام به ایجاد یک سایت کنید پیشنهاد ما به شما حتما با استفاده از پایتون آن را امتحان کنید تا لذت طراحی سایت را درک کنید. همچنین طراحی سایت پایتون دارای ماژول‌های متنوع زیادی می‌باشد که در سمت ادمین ایجاد می‌شود. لازم به ذکر است که این زبان برنامه نویسی چند الگویی می‌باشد که برنامه نویس مستلزم به رعایت الگوی خاصی نمی‌باشد. پایتون یک زبان سرگرم کننده نیست بلکه بسیار کاربردی می‌باشد که برای ساخت انواع اسکریپت و نرم افزارها استفاده می‌شود.

تاریخچه ی طراحی سایت پایتون

طراحی سایت پایتون از سال 1980 میلادی توسط آقای روسوم که در زمینه ی برنامه نویسی فعالیت داشتند ، رایج گردید . اقای روسوم از تجربه ی خود در زمینه‌ی زبان abc و مطالعاتشان بر روی Modula-3 استفاده می کنند و نام آن از یک سریال کمدی به نام Monty Python’s Flying Circus برگرفته شده است .

فریمورک‌های پایتون

فریمورک در واقع مجموعه‌ای از ماژول‌ها می‌باشد که به برنامه نویسان و توسعه دهندگان این امکان را می‌دهد که کد نویسی‌های وب را انجام دهند. نکته‌ای در خصوص فریمورک‌ها وجود دارد که اغلب آن‌ها منحصرا برنامه نویسی سمت سرور هستند. پایتون چندین فریم ورک دارد که 3تا از آن‌ها بیشترین محبوبیت را دارد. در ادامه با توجه به محبوبیت آن‌ها را معرفی کرده‌ایم.

Django.1

جنگو امکان ساخت سایت در زمان سریعتر و تعداد کدهای کمتر فراهم می‌کند. در واقع جنگو یک فریمورک سطح بالا پایتون می‌باشد که توسعه و برنامه نویسی را آسان و تمیز با عملکرد بالا به پایان برسانید. آخرین ورژن جنگو 2.2.7 (LTS) می‌باشد که در 4 نوامبر 2019 به روز رسانی شده است.

TurboGears.2

اگر به دنبال توسعه آسان وب هستید این فریمورک ترکیبی از قالبیت‌هایی سایر فریمورک‌ها مانند SQL، Ming و Kajiki می‌باشد. فریمورک TurboGears یک برنامه گسترده و کاربردی است که می‌توانید دیتابیس را در عرض چند دقیقه ایجاد کنید.

3.Bottle

باتل یک فریمورک ساده برای برنامه‌های کوچک است. این فریمورک ریکوئست‌های ارائه شده از Routes را با پشتیبانی از url، قالب‌ها، داده‌ها و اطلاعات مهم و سرور داخلی ارائه می‌دهد.

4.Flask

فلسک یک فریمورک میکرو بر پایه Jinja2 و Werkzeug برای پایتون می‌باشد که شامل یک سرور توسعه داخلی است.

5.Hug

هدف از هاگ ساخت APIها به ساده‌ترین شکل ممکن است اما به راحتی امکان پذیر نیست. هاگ یکی از اولین فریمورک‌هایی است که چشم اندازی به آینده دارد و تنها از پایتون3+ پشتیبانی می‌کند.

مزایای برنامه نویسی پایتون

زبان برنامه نویسی بسیار قوی و ساده می‌باشد و در صنایع‌های مختلف از آن استفاده می‌شود و در طراحی برنامه‌هایی مانند گوگل، کروم فروشگاه پلی انجام می‌شود. توجه کنید که اگر بخواهید 5 خط کد بنویسید در PHP چیزی برابر با 500 خط کد می‌باشد. ویژگی‌های پانتون با استفاده از شرایط اینترنت ایران ایجاد شده است. هرچقدر کد نویسی سایت سبکتر باشد زودتر صفحه سایت لود می‌شود. زبان پایتون یکی از زبان‌های مورد علاقه توسعه دهندگان می‌باشد. و به قدری مقرون به صرفه می‌باشد که برای شرکت‌های کوچک و متوسط همچنین استارتاپ‌هایی که تازه شروع به کار کرده‌اند مناسب می‌باشد. بهترین زبان برای آموزش و تحصیل می‌باشد همچنین در برنامه‌های تجاری، هوش مصنوعی و زبان ماشین، GUI دسکتاپ کاربرد دارد.

معایب پایتون

از معایب پایتون می‌توان به کند بودن اجرای دستورات نام برد از طرفی دارای هزینه بالای کدنویسی و نگهداری آن اشاره کرد. پایتون زبان خوبی برای توسعه موبایل نمی‌باشد و زبان ضعیفی برای این بنامه‌های تلفن همراه می‌باشد علاوه بر آن برای کارهای فشرده گزینه مناسبی نمی‌باشد چرا که از حافظه خوبی برخوردار نیست همچنین ممکن است خطاهایی در زمان اجرا پیش بیاید یکی دیگر از معایبی که پایتون دارد این است که در شرکت‌هایی که نیاز به دسترسی دائم به داده‌ها و اطلاعات خود دارند مناسب نمی‌باشد.

نمونه سایت با پایتون

لازم به ذکر است که بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری برای نوشتن برنامه خود از این زبان استفاده کرده‌اند. سایت‌هایی مانند گوگل (Google) یوتیوب (Youtube) فیس بوک ( Facebook) ناسا (Nasa) یاهو(Yahoo) اینستاگرام(Instagram) موزیلا (Mozilla) و تعداد بسیاری دیگر از سایت‌هایی که با استفاده از این زبان به برنامه نویسی پرداخته‌اند.

آموزش طراحی سایت پایتون

اگر به طراحی سایت علاقمند هستید و می‌خواهید تا به آموزش طراحی سایت پایتون بپردازید می‌توانید با استفاده از کتاب‌های آموزشی و مقالات موجود در اینترنت اقدام به یادگیری کنید. علاوه بر آن فیلم‌های آموزشی که به صورت رایگان در دنیای اینترنت وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها هم کمک بگیرید. همچنین برخی از آموزشگاه‌ها وجود دارند که می‌توانید در دوره‌های آن شرکت کنید و به آموزش طراحی سایت پایتون بپردازید. کسانی که به این زبان برنامه نویسی علاقمند می‌باشند می‌توانند با یادگیری این زبان به کشف بازارهای جدید و توسعه قابلیت‌های خود برآیند.

سوالات رایج کاربران:

از کدام فریمورک پایتون استفاده کنم؟
جنگو و فلسک دو فریمورکی می‌باشد که در نظر پایتون بسیار محبوب هستند.

آیا زبان پایتون رایگان می‌باشد؟
بله پایتون به صورت کاملا رایگان و متن باز در اختیار افراد قرار می‌گیرد

چه مدت طول می‌کشد تا زبان برنامه نویسی را آموزش ببینیم؟
آموزش این زبان مانند هر زبان دیگری بستگی به شما دارد و نمی‌توان زمان مشخصی را برای آن بیان کرد. اما برای افراد تازه کار حدودا 1 الی 2 ماه طول می‌کشد تا به یادگیری آن بپردازند.

چرا بهتر است تا پایتون را یاد بگیریم؟
این زبان به دلیل سادگی و راحتی آن معمولا به افراد توصیه می‌شود تا آن را یاد بگیرند کار با این زبان بسیار لذت بخش می‌باشد.