کسانی که با کامپیوتر سرو کار دارند قطعا با کلمه بد افزار رو به رو شده‌اند بد افزار در واقع نام نوعی از نرم افزارهایی می‌باشد که به کامپیوتر خسارت‌هایی را وارد می‌سازد به کدهایی که برای خسارت به سیستم‌ها توسط هکرها ایجاد می‌شود بد افزار گفته میشود. که یک نرم افزار مزاحم بوده و به یارانه‌ها بسیار آسیب سنگینی را می‌رساند اگر هر کد مخربی که برای بر روی سیستم شما قرار بگیرد و شما را وادار به انجام کارهای تکراری کند به عنوان بد افزار شناخته می‌شود.
بد افزار نام دیگری هم به نام Malware دارد که برخی افراد آن را به این نام می شناسند هدف برخی از بد افزارها یا Malwareها این است که از سیستم شما اطلاعاتتان را سرقت کنند عملکردهای یارانه را بر هم بزنند اقدام به ایجاد رمز و یا حذف آن کنند. این بدافزارها فقط مختص کامپیوترها نمی‌باشد بلکه در موبایل‌ها هم این بدافزارها وجود دارند و به تخریب دستگاهتان می‌پردازند. پس حتما توجه کنید تا هر طراحی اپلیکیشن نا معتبری را در موبایل خود دانلود نکنید.

بد افزار چیست؟-طراحی سایت

انواع بدافزارها یا Malwareها

بد افزارها یا Malwareها از انواع مختلفی تشکیل شده است که عبارتند از:
• کرم‌ها Worm: کرم‌ها نوعی دیگر از بد افزارها می‌باشند که از طریق روش‌های مختلفی وارد کامپیوتر می‌شوند و به انجام عملیات مخرب می‌پردازند از این روش برای حمله به سیستم‌های دیگر استفاده می‌کنند.
• ویروس‌ها Virus: این نوع از بدافزارها که به ویروس‌ها معروف هستند معروف‌ترین و رایج‌ترین نوع بدافزارها می‌باشند از طریق سی دی، ایمیل، فایل‌هایی که از اینترنت دانلود می‌شود و یا دانلودهایی مانند فیلم، بازی و... وارد کامپیوتر می‌شوند و به آن آسیب می‌رسانند. معمولا ویروس‌ها اطلاعات موجود در کامپیوتر را از بین می‌برند.
• جاسوسی Spyware: در این روش از بدافزارها بدون این که کاربران اطلاعی داشته باشند مشخصات و اطلاعات حساس افراد دسترسی پیدا کرده که به سوئ استفاده از آن‌ها می‌پردازند. • تروجان‌ها Trojans: یکی دیگر از انواع بدافزارها در کامپیوتر تروجان‌ها می‌باشد این بدافزارها در داخل یک برنامه امن پنهان شده‌اند به طوری که وقتی کاربران فرض می‌کنند که برنامه مناسب و امنی را بر روی سیستم خود نصب می‌کنند در واقع فریب خورده‌اند چرا که این تروجان‌ها به سیستم مورد نظر حمله می‌کنند و به سرقت اطلاعات می‌پردازند.
• باج افزارها Ransomware: باج افزارها که با نام Scareware هم شناخته می‌شوند یکی دیگر از انواع بد افزارها هستند که عملکرد آن‌ها به این صورت است که با قفل کردن شبکه کاربران تا زمان دریافت باج انجام می‌گیرند.

چگونه از بد افزارها جلوگیری کینم؟

نکاتی وجود دارد که باید حتما آن‌ها را بدانید تا در مواقع کار با کامپیوتر خود دچار مشکلی نشوید آن نکات عبارتند از:
همیشه سیستم عامل و مرورگرهای خود را به روز نگه دارید و هر چند وقتی از اطلاعات خود بکاپ بگیرید. در انتخاب رمزهای خود توجه کنید تا رمزهای راحت را قرا ندهید و از کلمات پیچیده حای حروف کوچک و بزرگ و اعداد و برخی کاراکترها استفاده کنید. به هیچ وجه به طراحی‌ سایت‌های آنلاین و بیگانه اعتماد نکنید دانلودهای خود را چک کنید مواقعی که در طراحی سایت‌هایی که برای دانلود مواردی قرار دارند که نمی‌دانید در رابطه با چه موضوعی می‌باشد به راحتی اعتماد نکنید و به هیچ عنوان بر روی آن کلیک نکنید. از طراحی سایت شرکتی و یا طراحی فروشگاه اینترنتی که در آن هستید اطمینان حاصل کنید تا دچار مشکلی نشوید. هواستان به آگهی‌های تبلیغاتی باشد و زمانی که وارد هر طراحی وب سایتی می‌شوید، هر کدام از پنچره‌هایی را که در مقابل شما قرار می‌گیرند را باز نکنید. اگر می‌خواهید تا نرم افزاری را دانلود کنید حتما از طراحی سایت‌های معتبر اقدام به دانلود آن کنید.

بد افزار چیست؟-طراحی وب سایت

خطرناک‌ترین ویروس‌ها در سال 2020

با پیشرفت تکنولوژی روز به روز ویروس‌ها هم در حال پیشرفت می‌باشند به همین منظور باید حتما به آنتی ویروس داشتن سیستم خود چه کامپیوتر و چه تلفن همراه خود با سیستم عامل‌های مختلف مانند Mac، Android، و IPHONE خود توجه کنید در سال 2020 هم ویروس‌های پر خطری به وجود آمده که بهتر است با آن‌ها آشنا شوید.
CLOP RANSOMWARE: این مورد یکی از خطرناک‌ترین باج افزارها می‌باشد که بیش‌تر WINDOWS را هدف می‌گیرند این باج افزارها علاوه بر سیستم‌های شخصی شبکه‌ها را نیز مورد هدف قرار می‌دهند برخی از شبکه‌های دانشگاه که از رمز گذاری‌های بسیار امنی بهره مند هستند نیز قربانی این بدافزار شده‌اند.
به روز رسانی‌های جعلی ویندوز Hidden Ransomware: یکی دیگر از بد افزارها در سال 2020 وجود دارد این است که هکرها با ارسال ایمیل‌هایی به کاربران آموزش می‌دهند که چطور می‌توانند ویندوز خود را آپدیت کنند که در واقع یکی از مواردی است که باج افزارها در آن پنهان هستند. از آن جایی که شناسایی این ایمیل‌های مخرب نیستند بنابراین حتما باید در سیستم خود از آنتی ویروس‌های معتبری استفاده کنید.
ZEUS GAMEOVER: این نوع بد افزارها که از خانواده تروجان‌ها می‌باشند برای سرقت اطلاعات بانکی افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند یکی از خصوصیات مهم این بدافزارها این است که شما نمی‌توانید داده‌های سرقت شده خود را ردیابی کنید.
حملات دستگاه IOT: از آن جایی که در سال جدید استفاده از دستگاه‌های هوشمند از محبوبیت بالایی برخوردار می‌باشد برای مثال استفاده از دستگاه‌های هوشمند مانند بلندگوها و دزدگیرهای هوشمند که هکرا به دنبال هک کردن این اطلاعات می‌باشند مورد استفاده قرار می‌گیرد از این طریق که داده‌های آسانی در آن قرار دارند هکرها می‌توانند به حساب کاربری و حتی اطلاعات بانکی افراد دسترسی پیدا کنند.