لاراول یکی از ابزارهای طراحی وب می‌باشد که یک فریم ورک php می‌باشد که لاراول از ساختار Model View Controller یا MVC پیروی می‌کند. این فریم‌ورک توسط تیلور اوتول (Taylor Otwell) ایجاد شده که بسیار پر قدرت بوده و به صورت رایکان و اپن سورس ( کدباز ) می‌باشد. این فریم‌ورک بسیار، انعطاف پذیری بالایی دارد و کد نویسی زیبا و خلاقانه‌ای را برای کاربران به ارمغان می‌آورد. لاراول امکان نصب در اکثر سرورها را دارد فقط امکاناتی که این فریم ورک نیاز دارد عبارتند از:php7، بانک اطلاعاتی که ترجیحا MySQL باشد سرور مجازی ریموت با لوکال PHP تارخچه این فریم‌ورک این است که در سال 9 ژانویه 2011 لاراول اولین نسخه خود را برای کاربران مورد علاقه منتشر کرد که رفته رفته از ویژگی‌های بسیار خوب و کاربردی بهره مند شد که منجر به پبدا کردن طرفداران بسیار زیادی شد.

مزایای لاراول

این ابزار از مزایای بالایی برخوردار است از جمله: نصب و راه اندازی راحتی دارد، برای افرادی که به این فریمورک تسلطی ندارند می‌توانند به راحتی آموزش ببینند، کد نویسی‌های تو در تو ندارد، بدون هیچ مشکلی باعث می‌شود تا برنامه‌ها با سرعت اجرا شوند، امکان انجام تست واحدهای مختلف با دستورات ساده را دارد، سیستم مسیردهی را به طور اختصاصی توسعه می‌دهد، با دیتابیس ارتباط دارد و دستورات را به راحتی اجرا می‌کند. همچنین پشتیبانی داخلی توسط برنامه Redis انجام می‌شود.
از آن‌جایی که قرار است هر 6ماه یک‌بار اقدام به به روز رسانی این فریم‌ورک شود 6 ماه پس از انتشار لاراول 7 در 8 سپتامبر امسال 2020 نسخه جدید لاراول انتشار یافت که تغییرات مهمی در آن به وجود آمد همچنین قرار است تا هر 6 ماه یک بار نیز آپدیت شود پس با ما همراه باشید تا امکانات مهمی که در این نسخه به وجود آمد را برای شما بیان کنیم.
یکی از بزرگ‌ترین امکاناتی که این نسخه برای کاربران خود فراهم آورده است پکیج jetstram را در اختیار کاربران قرار داده که با استفاده این پکیج می‌توان به قابلیت‌های مختلفی دست پیدا کرد امکاناتی مهم مانند قابلیت به روز رسانی دارد یعنی می‌توان به آپدیت مواردی از قبیل تصویر پروفایل، ویرایش نام، ایمیل، حذف اکانت، احراز هویت همچنین نمایش دادن فعالیت کاربران و خروج آن‌ها اشاره کرد. همچنین اگر برنامه شما apiهایی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد با افزودن این پکیج موارد مختلفی را به آن بسپاری د مانند نمایش و مدیریت دسترسی به آن‌ها و...
همچنین یکی از موارد دیگری که این پکیج در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد این است که مواردی مانند مدیریت، ساخت، اضافه کردن عضو، و جا به جایی بین تیم‌ها را با افزودن یک مورد به برنامه شما افزوده می‌شود. در پوشه Models در لاراول 8 به دلیل درخواست‌های زیاد تمامی دستورات Artisan به روز رسانی شد کلاس‌های Factory برای مدل ها در لاراول دوباره نویسی شد.
یکی دیگر از امکاناتی که در لاراول 8 مشاهده می‌شود این است که با استفاده از به کار بردن Secret از امنیت بالایی برخوردار شد. صفحه بندی لاراول از استایل جدید برخوردار شده است و چارچوب‌های Bootstrap 4 و Bootstrap 3 وجود دارد. همچنین موارد دیگر از ویژگی‌های این فریم‌ورک این است که امکان اجرا چندین Job را برای توسعه دهندگان فراهم می‌آورد.
امکان دیگری که این نسخه جدید در اختیار کاربران قرار داد این است که با استفاده از facade به نام Ratelimiter که می‌توانید قابلیت محدود کردن دسترسی کاربران به مسیری را فراهم سازید.

امکانات لاراول 8-طراحی سایت

مقایسه لاراول با Symfony

اگر بخواهیم لاراول را با دیگر فریم‌ورک‌ها مقایسه کنیم برای مثال به مقایسه لاراول و سیمفونی می‌پردازیم اگر بخواهیم به طور میانگین زمانی را برای بارگذاری طراحی وب سایت در نظر بگیریم برای لاراول 60 میلی ثانیه است که این زمان برای Symfony حدود 250 میلی ثانیه می‌باشد پس لاراول از سرعت بارگذاری بالایی بهره‌مند می‌باشد. اگر بخواهیم به منابع یادگیری بپردازیم فریم‌ورک لاراول از منابع بیش‌تری نسبت به Symfony برخوردار است.

مقایسه لاراول با Yii

فریم‌ورک Yii نسبت به لاراول از ساختار بسیار ساده‌ای برخوردار می‌باشد اما موتور پیش فرضی برای Yii وجود ندارد اما لاراول از موتور قالب خاص برهره مند می‌باشد. همچنین لاراول از روش تست بهتری نسبت به Yii برخوردار است. اگر بخواهیم از مستندات این دو فریم ورک بگوییم مستنداتی برای Yii از در دسترس نیست اما دارای اطلاعات سازمان یافته‌ای می‌باشد.

لاراول در طراحی سایت کمک‌های بسیاری می‌کند از جمله:

طراحی سایت با فریم ورک‌های مختلفی قابل اجرا می‌باشد که یکی از آن‌ها لاراول است امکانی که لاراول در اختیار کاربران قرار می‌دهد قابل قیاس با سایر فریم‌ورک‌ها نمی‌باشد که صفحه مورد نظر را متناسب با نیازهای کاربران اجرا می‌کنند. با برنامه نویسی با لاراول می‌توانید یک سایت منحصر به فردی را ایجاد کنید که از رقبای خود جلو بیفتید. یکی از مشکلاتی که برخی CMSها مانند وردپرس دارد این است که از امنیت آن چنانی برخوردار نمی‌باشد اما لاراول دارای امنیت بالایی می‌باشد. پس حتما اگر به دنبال فریم‌ورکی برای ایجاد سایت خود می‌باشید پیشنهاد ما به شما لاراول است.