برنامه نویسی طراحی وب سایت

برنامه نویسی طراحی وب سایت

برنامه نویسی طراحی وب سایت


برنامه نویسی طراحی وب سایت  : در واقع منظور از برنامه نویسی یا کد نویسی استفاده از یک سری کد ها و اسکریپت های به خصوص در راستای ایجاد و طراحی سایت می باشد . کد های به کار رفته در یک طراحی وب سایت می توانند به صورت آماده تهیه شده باشند یا از طریق شخص برنامه نویس تولید شوند . کد های یک وب سایت در واقع می بایست در یک قالب کاملا مشخص تولید شوند تا نهایتا به وب سایتی زیبا تبدیل شوند . توسعه وب سایت ها دو عملکرد کلی را به همراه داشت . یکی از آن ها طراحی سایت و دیگری برنامه نویسی وب سایت می باشد که برای هر یک از این مباحث زبان های برنامه نویسی بخ خصوصی برای تولید یک وب سایت موجود می باشند . در ادامه با برخی از این زبان های برنامه نویسی پرکاربرد آشنا خواهیم شد .


طراحی سایت با زبان HTML :


زبان برنامه نویسی HTML در سال 1989 میلادی از سوی گروه برنزلی معرفی گشت . در اصل پیکربندی و ساختار یک صفحه در فضای مجازی بر اساس زبان برنامه نویسی HTML می باشد که در دنیای توسعه دهندگان به آن تگ گفته می شود . اگر بخواهیم شکلی کلی از یک تگ زبان HTML را برای شما توضیح دهیم می بایست گفت تمامی اطلاعاتی که می خواهید برای مخاطبین قابل نمایش باشد را می بایست در میان این تگ ها جای دهید . به بیان دیگر زبان HTML زبانی برای نشانه گذاری کاراکتر های صفحات طراحی وب سایت می باشد .


طراحی سایت و زبان برنامه نویسی CSS :


با استفاده از این زبان برنامه نویسی طراحان وب سایت قادر خواهند بود در بخش های گوناگونی از وب سایت نظیر رنگ فونت ها ، نوع فونت ها و رنگ بندی پس زمینه تغییراتی اعمال نمایید . در واقع این زبان برنامه نویسی زبانی برای آرایش انواع کاراکتر های یک طراحی سایت می باشد .


طراحی سایت و زبان برنامه نویسی Javascript :


زبان جاوا اسکریپ از زیر شاخه های زبان های اسکریپتی است که قابلیت جایگیری در میان کاراکتر های صفحه را دارد و کاراکتر مورد نظر طراحی سایت را مورد کنترل قرار دهد . نا گفته نماند در تمامی مرورگر های موجود زبان جاوا اسکریپت به صورت پیش فرض فعال شده است .